Місто

Влада Житомира оголосила конкурс – шукає перевізників на 10 автобусних маршрутів

25 March 2015, 16:27

 14 травня відбудеться конкурс на визначення перевізників по десяти автобусних маршрутах у Житомирі.

Оголошення про конкурс надруковане у газеті «Місто» 20 березня.

На конкурс виставлені маршрути: №2 «с.Лісове-Полісся», №5 «Мальованка-Космонавтів», №14 «Соснова-хутір Затишшя», №23 «с.Лісове-комбінат Силікатних виробів», №26 «Богунія-М’ясокомбінат», №27 «Генерала Потапова- комбінат Силікатних виробів», №30 «Мальованка-Северина Наливайка», №33 «Корабельна-Селецька», №53 «Крошня-Залізничний вокзал-Крошня», №53-А «Крошня-Смолянський майдан-Крошня». На дев’яти маршрутах автобуси будуть працювати у режимі «маршрутне таксі», на маршруті №2 – у звичайному режимі.

Додатковими умовами є: наявність на маршруті хоча б одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями; встановлення на кожній маршрутці GPS обладнання; забезпечення виплати зарплати найманим працівникам не нижче передбаченої Галузевою угодою.

Нагадаємо, у Житомирі планують затвердити нову міську автобусну мережу, котра нараховуватиме 21 маршрут замість 23.

Як повідомляв Житомир.info, на початку березня депутат міської ради Юрій Мойсеєв заявляв, що влада незаконно уклала тимчасові договори з перевізниками на міських автобусних маршрутах №№ 5, 23, 26, 27, 30, 33, 53, 53-А.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі