Культура

У житомирському університеті пройшов благодійний концерт «Мамина весна»

26 March 2015, 09:49

25 березня в актовій залі Житомирського державного університету імені Івана Франка відбувся благодійний соціально-культурний захід «Мамина весна», під час якого збирали кошти на потреби військових в АТО.

Концерт пройшов за участі переможців та учасників Міжнародного пісенного фестивалю дітей та молоді з особливими потребами «Я вірю».

На заході зі своєю творчістю виступив поет-пісенник, композитор-виконавець Олег Стаднік, а його учні представили пісні поета студентам.

Олег Стаднік народився на Хмельниччині. Вірші почав писати у 1987 році, та лише через вісім років виніс свої творіння до людей.

«Я вражений та захоплений добром, щирістю сердець, усмішками, особливо вдячний за тепле сприйняття моєї творчості», - ділиться поет та композитор Олег Стаднік.

Також пан Олег пише пісні на військову тематику, одну з них – «Десантники» – виконала співачка з Вінниччини, учасниця третього пісенного фестивалю Маріан. За словами Олега Стадніка, аудіозапис пісні передадуть головнокомандуючому 95-ї окремої аеромобільної бригади, і саме цей музичний твір стане гімном десантників.

«У країні йде війна, та ми не здаємось, ми не станемо на коліна ні перед яким ворогом, і ці волонтери-артисти зроблять усе, щоб в Україні був мир», - сказав президент Міжнародного гуманітарно-благодійного фонду інвалідів та потерпілих від Чорнобильської катастрофи Сергій Зайцев.

Співорганізаторами благодійного концерту були – Міністерство культури України, Координаційна Рада «Зброя Культури», Міжнародний гуманітарно-благодійний фонд інвалідів та потерпілих від Чорнобильської катастрофи та Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Анастасія Римар для Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі