Місто

На майдані Корольова у Житомирі Любов Цимбалюк вимкне світло у Годину Землі

26 March 2015, 10:44

28 березня о 20.30 на майдані Корольова у Житомирі «вимкнуть» світло по всьому місту за допомогою символічного вимикача. Так житомиряни відзначать традиційну Годину Землі.

Про це повідомляє Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Цілком природно».

Уже сьомий рік поспіль в останню суботу березня о 20:30 по всьому світу на одну годину, чи більше відмовляються від непотрібного споживання електроенергії. Міста з різних куточків Землі на годину відмовляються від освітлення фасадів адмінбудівель та підсвітки пам’яток. В кафе та ресторанах проводять вечори при свічках, а комерційні компанії та прості люди вимикають зайві електроприлади, без яких можна обійтися.

Вже вдруге поспіль,за ініціативи активістів «Цілком природно», місцева влада Житомира та області підтримує відзначення Години Землі. Організатори вже отримали офіційне погодження від міської та обласної влади.

Цього року на майдані Корольова буде встановлено символічний вимикач, натиснувши на який, керівник міста – в.о. міського голови Любов Цимбалюк доведе — Житомир готовий до позитивних перетворень. Після урочистого «вимкнення» світла на житомирян чекає яскраве фаєр-шоу та акустична музика.

Також організатори дійства закликають усіх взяти з собою свічку: «З вогнем у серці зробимо світ кращим».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі