Політика

Між Урядом, Президентом та Верховною Радою є порозуміння, - Вадим Кривенко

26 March 2015, 11:54

Головним досягненням усієї країни є те, що у державі побудована чітка та стабільна система влади. Про це під час ефіру на ЖОДТРК заявив депутат від «Народного фронту» Вадим Кривенко.

«Що дала Україні ця стійка система влади? В першу чергу, вона зберегла державу Україна. Якби не було чітких дій влади, вчасного реагування на ті виклики, які є у суспільстві, то, за планами Росії, їхні танки повинні були бути вже десь під Львовом. На щастя, їх там немає», - каже Кривенко.

Також народний обранець додає, що вперше за усю історію України в світі сформована потужна проукраїнська коаліція.

«У цю міжнародну коаліцію входять практично більшість провідних країн світу. Ця коаліція дала по руках російському агресору, вона надає потужну фінансову допомогу та буде надавати її надалі. Ця коаліція підтримує усі дії України на міжнародній арені», - переконаний Кривенко.

Депутат впевнений, що саме чіткі дії влади в Україні не дозволили розхитати внутрішню суспільно-політичну ситуацію, хоча було багато бажаючих це зробити.

«Події останніх днів доводять це твердження. Дивіться, що відбувалось: спочатку пройшла потужна інформаційна кампанія, були звинувачення в бік Уряду, Президента та деяких депутатів Верховної ради у всіх проблемах та гріхах. Потім слідувала чітко спланована та профінансована нібито «хвиля народного гніву». Це був іще один план Росії для того, щоб Україна втратила незалежність», - зазначив в ефірі Вадим Кривенко.

Ситуація, яку хоче бачити Росія, нагадує 2005-й рік. Тоді було протистояння Президента та Прем’єр-міністра, була недієздатна Верховна Рада, що призвело до реваншу Януковича.

«Сьогодні між Урядом, Президентом та Верховною Радою немає конфлікту. Ми усі працюємо на благо України. І це доводять останні голосування. Навіть складний антиолігархічний закон, який у народі називають «законом про Укрнафту», набрав 275 голосів», - додає народний депутат Вадим Кривенко.

Прес-служба «Народного фронту»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі