Економіка

Служба автодоріг у Житомирській області заплатить 12 млн. грн. за освітлення доріг державного значення

26 March 2015, 13:42

За обслуговування об’єктів зовнішнього освітлення доріг державного значення у межах Житомирської області харківській фірмі заплатять майже 12 млн. грн.

Про це йдеться в оголошені, опублікованому на офіційному сайті Державних закупівель.

На початку лютого Служба автомобільних доріг оголосила про проведення тендера на придбання послуг з обслуговування об’єктів зовнішнього освітлення автомобільних доріг загального користування державного значення в межах Житомирської області. Ці послуги мали надаватися протягом 12-ти місяців.

У тендерній документації вказано, що крім послуг з обслуговування об’єктів зовнішнього освітлення, переможець відкритих торгів має встановити зовнішнє освітлення на трьох пішохідних переходах траси Київ-Чоп з під’їздом до Житомира з боку Києва.

26 березня стали відомі результати проведених торгів. Переможцем тендера стало ТОВ «Дорстрой Монтаж» (Харківська область), яке зробило найвигіднішу пропозицію: фірма протягом року виконуватиме послуги з обслуговування об’єктів освітлення на дорогах Житомирської області за 11 млн. 934,4 тис. грн.

Крім ТОВ «Дорстрой Монтаж», у відкритих торгах брало участь ПП «Центр-Монтаж-Енерго» (м. Умань), пропозиція якого була більшою за 12 млн. грн.

Нагадаємо, рік тому мешканці села Глибочиця вимагали встановити освітлення на аварійних ділянках під’їзної дороги до Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі