Події

Звернення прокуратури до жителів Житомирської області щодо «тітушок»

26 March 2015, 19:01

 Прокуратурою Житомирської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ст. 293 (групове порушення громадського порядку) Кримінального кодексу України.

Зокрема, йдеться про факти організації службовими особами органів державної виконавчої влади під час проведення Революції Гідності масових заходів на підтримку влади колишнього Президента України Януковича В.Ф. на центральних майданах міст Києва та Житомира.

 Слідчими перевіряються факти підбору та залучення осіб, так званих «тітушок», до участі у зазначених масових заходах та акціях силового протистояння, їх фінансування, забезпечення ресурсами, організації перевезення, вчинення дій, спрямованих на переслідування учасників Майдану тощо.

Враховуючи необхідність всебічного та об’єктивного  дослідження усіх обставин організації масових заходів на підтримку влади Януковича В.Ф. у містах Києві та Житомирі, звертаємося до жителів Житомирщини, які володіють відповідною інформацією, невідкладно повідомити прокуратуру Житомирської області за телефоном чергової частини (0412) 42-14-79 та мобільним телефоном слідчого 096-536-16-94.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі