Економіка

Автомобілі Great Wall відтепер у Житомирі!

27 March 2015, 17:50

Дилером торгової марки Great Wall у м. Житомирі являється ТОВ «Богдан-Авто Житомир»,  яке входить в  структуру одного з основних операторів українського автомобільного ринку Національного Автодилера «Богдан-Авто Холдинг». Лідируючі позиції в автомобільному  бізнесі завойовані завдяки  комплексному і професійному співробітництву, як з вітчизняними так і іноземними автовиробниками.

Підприємство займається продажем та сервісним обслуговуванням автомобілів марки Great Wall, Hyundai, JAC.

Новий сучасний автосалон спроектований за новими стандартами компанії Hyundai та відповідає всім корпоративним вимогам і технічним стандартам.

На території автосалону представлений модельний ряд автомобілів марки Great Wall. У ТОВ «Богдан-Авто Житомир» Ви зможете придбати автомобіль на Ваш смак , як за кольором , так і комплектацією на вигідних умовах. Наші консультанти нададуть Вам повну інформацію щодо автомобілів та запропонують вигідні умови кредитування, лізингу та страхування Вашого авто.

Станція технічного обслуговування  ТОВ «Богдан-Авто Житомир» , оснащена новітнім обладнанням та клієнтською зоною, де відвідувачі автоцентру зможуть випити чашечку кофе , скористатись безкоштовним wi-fi, або почитати пресу , поки автомобіль знаходиться на обслуговуванні.

Чекаємо Вас за адресою : м. Житомир, вул. Ватутіна, 170-А; тел. автосалону (0412) 362-362; тел. СТО : (0412) 362-363. 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі