Місто

Десятикласниця із Житомира стала переможницею ІV етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури

28 March 2015, 11:45

Учениця 10 класу Житомирської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №5 Ольга Стоцька стала призером ХХІХ Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, яка відбулася в місті Хмельницький з 23 по 26 березня 2015 року.    

Про це Житомир.info повідомила адміністрація ЗОШ №5.

Житомирську область  представляло троє школярів - учні ЗОШ №5, гуманітарної гімназії №23 та гімназії №1.

Змагання між учасниками олімпіади тривали три дні. До складу журі увійшли науковці та вчителі провідних вищих та загальноосвітніх навчальних закладів України.

Ольга Стоцька (вчитель Попатенко Неля Станіславівна, вчитель української мови та літератури вищої категорії, вчитель - методист) стала переможницею ІV етапу та нагороджена дипломом ІІ ступеню Міністерства освіти і науки України.

Десятикласниця два роки поспіль є переможницею міського та обласного етапів конкурсу – захисту учнівських науково-дослідницьких робіт МАН України. У квітні 2015 року вона буде представляти область на всеукраїнському етапі конкурсу.

Стоцька Ольга нагороджена дипломом Міністерства освіти і науки України за ІІІ місце на Всеукраїнському конкурсі «Intel - Eкo Україна 2015» національному етапі Міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF в категорії «біологія» з проектом «Поширення та еколого-ценотичні особливості  Typha Laxmannii Lepechу Житомирської області».

Ольга є відмінницею у навчанні, у 2014 році стала переможницею ІУ етапу Міжнародного конкурсу знавців  української мови ім. Петра Яцика та є стипендіатом Президента України.

Фото - ЗОШ №5

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі