Культура

Дівчат з Житомира та області запрошують на кастинг конкурсу «Міс Україна-2015»

28 March 2015, 14:46

Дівчат із Житомирської області віком від 17 до 23 років запрошують взяти участь у 25-му ювілейному національному конкурсі краси «Міс Україна-2015».

Як повідомила Житомир.info директор модельного агентства «NONIK models», регіональний представник Всеукраїнського конкурсу краси «Міс Україна» у Житомирській області Олександра Нонік, кастинг учасниць Житомирської області для «Міс Україна-2015» пройде 30 березня, за адресою: м. Житомир, вул. Кибальчича, 11.

Головні вимоги для учасниць:

- вік 17 – 23 років;

- зріст від 170 см;

- сімейний стан – незаміжня;

- громадянство України;

- зовнішній вигляд - мінімум макіяжу, купальник, туфлі.

Організатор кастингу - модельне агентство "NONIK models".

Журі кастингу - представники комітету "Міс Україна" м. Київ.

Конкурс краси «Міс Україна» - це не тільки святковий захід, а, в першу чергу, демонстрація культурного і етнічного розвитку нашої країни, так як переможниця конкурсу представлятиме нашу країну на конкурсі «Міс Світу», - наголошує Олександра Нонік.

Головною ідеєю цьогорічного конкурсу є об'єднання всіх народів для підтримання миру, який зараз як ніколи потрібний всім українцям. Тому в рамках «Міс Україна-2015» особливу увагу обіцяють звернути не тільки на зовнішність кандидаток, а й на їх освіченість, інтелект, життєву позицію та індивідуальність.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі