Політика

У Житомирській області політики разом зі школярами садили ліс

28 March 2015, 16:13

Представники житомирської команди «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» цими вихідними садили дерева в рамках всеукраїнської акції «Майбутнє лісу – в твоїх руках».

Представники БПП відвідали Дубовецьке лісництво державного підприємства «Коростишівське лісове господарство».

Вячеслав Поліщук, член партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» участь в акції брав вдруге. Мав досвід створення лісу у 2008 році. Каже, цього разу приємно дивитись на результат.

«Сьогодні ми разом з дітьми садимо дерева, тим самим прищеплюємо їм культуру відношення до природи. Вони, в свою чергу, передаватимуть ці знання своїм нащадкам», – поділився Вячеслав Поліщук.

Покращував екологічний фонд Полісся, саджаючи дерева, і Борислав Розенблат, член фракції «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді. Працював депутат без рукавичок, адже ще з дитинства мама вчила: земля любить, коли до неї торкаєшся.

«Сьогодні я скористався можливістю зробити внесок у майбутнє нашої країни. Ми саджаємо ліс, який проіснує 50-60 років. Для моїх дітей та онуків залишиться згадка про те, що я сприяв збереженню Полісся, де ліс – одна з головних цінностей», – зазначив Розенблат.

Наступного разу представники «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» пообіцяли взяти участь а акції «Майбутнє лісу – в твоїх руках» разом зі своїми дітьми.

Прес-служба Житомирської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі