Суспільство

За 9 місяців більш як 100 учасників АТО стали власниками земельних ділянок у Житомирській області

30 March 2015, 11:54

У березні Головне управління Держземагентства у Житомирській області спільно із органами місцевого самоврядування прийняли 56 рішень про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Головного управління Держземагентства в Житомирській області.

А з червня минулого року, відколи земельне відомство розпочало роботи із першочергового забезпечення наділами військовослужбовців, які боронять кордони України, на Житомирщині прийнято 993 таких рішень, наказів та розпоряджень, на площу 595,555 гектара.

Усього з червня по березня 2015 року учасникам АТО вже передано у власність 101 земельну ділянку на загальну площу 23,3132 га.

Як відомо, надання у власність земельних ділянок учасникам АТО, як і іншим громадянам, які зацікавлені в безоплатній приватизації земельної ділянки, здійснюється у порядку, визначеному статтею 118 Земельного кодексу України, за умови, що такий громадянин не скористався своїм правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення та надав документ, що посвідчує його участь в антитерористичній операції.

Як повідомляв Житомир.info, за 10 днів березня від учасників АТО у Житомирській області надійшло 62 заяви на землю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі