Суспільство

У Житомирі вихованці центру «Сонячний дім» отримали великодні подарунки

9 April 2015, 16:00

Подарунки напередодні Великодня отримали вихованці Житомирського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім».

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

Підтримати та привітати дітей зі святом прийшли заступник голови благодійної організації «Фонд допомоги громадянам України «Разом за справу» Володимир Стельмах та заступник голови Житомирської обласної ради Руслан Годований.

Меценати подарували закладу електричний водонагрівач і солодощі для кожного з вихованців.

За словами Володимира Стельмаха, найголовніше при святкуванні християнського свята Пасхи - не забувати про тих, хто потребує любові.

«Таких дітей завжди потрібно підтримувати, тому що діти - це наше майбутнє. Православні християни будуть в неділю святкують світле Воскресіння Христове. Тому сьогодні ми саме тут, щоб частинку радості принести цим дітям. І те, які сьогодні в них були очі, які вони горіли радістю - безумовно надихає. Хочеться й далі йти цим шляхом і допомагати людям», - каже Володимир Стельмах.

Заступник голови  Житомирської обласної ради Руслан Годований розповідає, що опікується «Сонячним домом» вже декілька років. Каже, що діти, які тут перебувають, особливо потребують підтримки дорослих.

«Я опікуюсь цим закладом вже не перший рік. Тут є унікальні діти, які не завжди відчувають турботу, але завжди відчувають любов до своїх батьків. Тому для нас дуже важливо, щоб вони вірили в майбутнє, вірили в Бога, вірили в любов. Саме напередодні Пасхи ми хотіли їх привітати. Хочеться, щоб вони усвідомили що є любов, є надія і є майбутнє життя», - переконаний Руслан Годований.

Обласний центр соціально-психологічної реабілітації «Сонячний дім» - це комунальний заклад обласної ради, де перебувають діти, які потрапили у складні життєві умови. У ньому їх забезпечують п’ятиразовим харчуванням, доглядом вчителів, вихователів та допомогою психологів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі