Політика

«Самопоміч» запрошує ініціативні групи до співпраці

17 April 2015, 17:28

Лідер ГО «Самопоміч» у Житомирі Наталія Чиж закликає небайдужих жителів Житомирщини долучатися до формування ініціативних груп у районах. З цього приводу варто звертатися за адресою: м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 9, офіс 8, номер тел. 0412 460576.

«У Житомирі ініціативна група переросла у потужну команду, яка сьогодні втілює у життя соціальні, культурні проекти. Пріоритетом для нас є питання опіки бійцями АТО, їхніми дітьми. Але одночасно працюємо над іншими напрямками, які стали візитівкою громадського об’єднання «Самопоміч» у нашому місті», - розповіла Наталія Чиж.

Наталія Чиж акцентує увагу саме на допомозі учасникам АТО. Як відомо, у Житомирській області дислокуються три військові бригади: 95-та, 30-та і 26-та. Волонтери ГО «Самопоміч» 15 разів їздили у зону АТО, забезпечуючи продовольством та спорядженням наших захисників. А нещодавно у Житомирі анонсували ще постійнодіючі проекти: безкоштовна реабілітація для бійців АТО після поранень або травм опорно-рухової системи (довідки за телефонними номерами 0412 464073, 068 0735860) та фахова юридична допомога для бійців АТО та їхніх родин (звертатися до Віталія Кирилюка за номером телефону 067 537 42 17).

«Основне для «Самопомочі» – проводити просвітницьку та роз’яснювальну роботу серед населення. Зараз, зокрема, консультуємо населення щодо оформлення житлово-комунальних субсидій. Адже власне зразків декларації доходів і витрат, заяви на оформлення субсидії недостатньо. Днями ми провели семінар на цю тему для житомирян і побачили ліс рук із запитаннями. От це і є наше завдання – допомогти знайти рішення. Я мрію, аби групи таких справжніх громадських помічників діяли у кожному куточку Житомирщини», - наголосила лідер ГО «Самопоміч» у Житомирі Наталія Чиж.

Прес-служба ГО «Самопоміч» у Житомирі 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі