Події

Суд переніс засідання по обвинуваченню депутата Житомирської міської ради у шахрайстві

17 April 2015, 17:39

 16 квітня відбулось судове засідання по обвинуваченню в шахрайстві в особливо великих розмірах і підробці документів організованої злочинної групи, до якої входив нинішній депутат Житомирської міської ради та перший заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Михайло Пухтаєвич.

На початку засідання з’ясувалось, що в судовій залі відсутній представник загиблого обвинуваченого Павла Сокура. Вислухавши думку учасників процесу, суд ухвалив не розглядати справу без представника обвинуваченого.

«Суд постановив: оскільки на даний час від обвинуваченого Мартинівського та його захисника, надійшли клопотання, які мають важливе значення для слухання даної кримінальної справи вирішення питання, що передбачено кримінально-процесуальним кодексом України, що може потягнути за собою наслідки пов’язані з обвинуваченням інших підсудних, на сьогодні в судовому засіданні слід оголосити перерву до дати, яка визначена судом раніше і узгоджена зі сторонами справи», - оголосив суддя Корольовського районного суду Олексій Покатілов.

Після судового засідання перший заступник голови Луганської військово-цивільної адміністрації Михайло Пухтаєвич відмовився коментувати журналістам, чому він опинився на лаві підсудних, та швидко залишив приміщення суду.

Наступне засідання відбудеться 7 травня.

Фото обвинувального висновку із соцмережі фейсбук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі