Події

У Бердичеві міліція знайшла наркотики у чоловіка, який ліз до зачиненого кафе «перекусити»

23 April 2015, 10:18

26-річного молодика затримали під час спроби проникнути до одного із бердичівських кафе. Під час огляду правоохоронці вилучили у хлопця ще й рослинну наркотичну масу, - повідомила Житомир.info прес-служба УМВС України в Житомирській області з посиланням на Бердичівський міськвідділ.

Про намагання проникнути до приміщення кафе телефоном повідомила його власниця. Жінка розповіла, що заклад знаходиться під охороною приватного підприємства, працівники якого, реагуючи на сигнал тривоги, і затримали зловмисника.

На місце події також прибули працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського міськвідділу міліції. Було встановлено, що зловмисник збирався потрапити у приміщення з тильної сторони, де встиг розбити скло та відігнути віконну раму.

26-річного молодика правоохоронці впізнали відразу, той раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Цього разу, відповідаючи на запитання міліціонерів, хлопець розповів, що не збирався нічого красти, а лише хотів поїсти.

Під час поверхневого огляду у кишені куртки молодика було виявлено паперовий згорток з подрібненою рослинною масою вагою близько 10 грам.

Вилучену речовину направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

«Нині розпочато кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування інших обставин», – розповів т. в. о. начальника Бердичівського МВ УМВС Олег Войтюк.

Хлопцеві може загрожувати покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 3 років.

Фото прес-служби УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі