Культура

У райцентрі Житомирської області учасники «Шоу Сергія Вікторова» провели патріотичну мистецьку акцію

23 April 2015, 16:40

У рамках відзначення Міжнародного Дня солідарності молоді учасники відомого на Поліссі молодіжного творчого колективу "Шоу Сергія Вікторова" 22 квітня відвідали районний центр Радомишль Житомирської області з патріотичною мистецькою акцією "Молодіжна толока-2015".

Все відбулося завдяки організатору акції – департаменту сім'ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації та за підтримки Радомишльської РДА.

У першій частині "Молодіжної толоки" на Центральному стадіоні району житомирська творча молодь зустрілась з випускниками шкіл та студентською молоддю Радомишля – вони спільно провели патріотичний молодіжний флеш-моб "Живий прапор України – символ миру".

Також житомиряни запропонували вже традиційну патріотичну акцію "Синьо-жовта стрічка – символ єдності українців".

Молодих житомирян як гостей гостинно запросили відвідати радомишльський Музей флори і фауни, де юнаки та дівчата почерпнули безліч цікавої інформації з історії Радомишльського району, на власні очі побачили багато вражаючих уяву експонатів колишніх та нинішніх мешканців радомишльських лісосмуг.

А надвечір у районному Будинку культури м. Радомишля творчий колектив "Шоу Сергія Вікторова" представив патріотичну мистецьку програму "Мова єднання".

Зі сцени Будинку культури з привітальними словами до радомишлян звернулися директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації Світлана Гресь та голова Радомишльської районної державної адміністрації Володимир Тетерський.

Присутні у залі глядачі тепло сприймали виступи фіналістів всеукраїнських телепроектів "Голос Діти" та "Ікс-фактор" Дар'ї Соколовської та Дмитра Бондарчука, лауреатів щорічного конкурсу патріотичної пісні "Пам'ять жива" Марії Шатило, Катерини Северенчук, Марії Ревінцової, молодіжної виконавиці українських пісень Анастасії Сороки, володарів Гран-прі щорічного конкурсу молодіжної творчості "Зоряні надії" – учасників танцювальної майстерні "T-SQUAD Dance School".

Звучали українські пісні, виконувались сучасні танці, а фінальна пісня з символічною назвою "Мова єднання" справді об'єднала численну творчу молодь на сцені з глядачами у залі. І щирі оплески глядачів лише підтвердили це єднання.

Всі подробиці на сайті viktorovshow.at.ua.

Фото: Андрій Коцюба

Творча Студія "Шоу Сергія Вікторова" 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі