Економіка

У Житомирській області залатали 44 тисяч кв. м ям на дорогах

27 April 2015, 16:29

На автошляхах загального користування Житомирської області триває аварійний ямковий ремонт.

Про це Житомир.info повідомили у прес-службі служби автодоріг у Житомирській області.

Проблемні ділянки вже ліквідовані на 44609 кв. м.

За словами фахівця із зв’язків з громадськістю та ЗМІ служби автомобільних доріг у Житомирській області Світлани Чернях-Кондрацької, загальна сума витрачених коштів на ямковий ремонт доріг буде відома влітку.

«Кошти на ремонт доріг були виділені з державного бюджету. Зараз ми не можемо сказати загальну кількість витрат, тому що щодня робиться певний спектр робіт, і він різниться в сумі. Тільки в середині літа будуть підбиті підсумки та відомі витрати», - розповіла фахівець.

Роботи вже завершено на автодорогах державного значення Київ-Чоп та Київ-Ковель-Ягодин. На завершальному етапі, за рахунок мобільних повітряно-струменевих механізмів, ліквідація ямковості на автодорогах Житомир-Могилів-Подільський, Житомир-Чернівці та Глибочиця-Станишівка.

Прискорені темпи роботи на автошляхах Київ-Іванків-Овруч, Житомир-Попільня-Сквира-Володарка-Ставище, Виступовичі-Житомир, Кременець-Біла Церква, Бердичів-Хмільник-Літин, Васьковичі-Шепетівка.

Близько двадцяти одиниць техніки та стільки ж бригад шляховиків щоденно задіяні для ліквідації ямковості на дорогах області.

Як повідомляв Житомир.info, Машковський доручив до 15 травня провести ямковий ремонт всіх доріг загального користування у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі