Влада

Житомирська облрада хоче заборонити приватизацію приміщень у будівлі по Домбровського, 38

28 April 2015, 11:08

 Заборонити приватизацію приміщень за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського, 38 – про це йдеться у проекті рішення Житомирської облради, яке підготував голова бюджетної комісії Дмитро Кропачов.

Проект рішення сесії оприлюднений на сайті обласної ради 27 квітня.

«Заборонити приватизацію приміщень за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського, 38, що є об’єктом спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. Встановити відрахування від орендної плати за оренду приміщень за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського, 38, у розмірі 30 % на підтримку заходів громадських організацій, що займаються соціальним захистом та реабілітацією інвалідів Житомирської області, за погодженням з постійною комісією обласної ради з питань бюджету і комунальної власності», - зазначено у проекті.

Нагадаємо, чергова сесія обласної ради запланована на 28 травня.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 24 квітня депутати Житомирської обласної ради з працівниками комунального підприємства «Агенція з питань регіонального розвитку» та охороною заблокували вхід до приміщення по вулиці Домбровського, 38. За словами Дмитра Кропачова, приміщення вже декілька років здається в оренду і використовується без погодження обласної ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі