Місто

Житомиряни відповіли на мем-питання «Чьо там у хохлов?»

28 April 2015, 16:26

 Мем, фотожаби та жартівливі вірші. В Інтернеті все більшої популярності набирає хештег #четамухохлов за допомогою якого користувачі мережі висміюють схильність російських ЗМІ і самих росіян приділяти більше уваги подіям в сусідній країні, ніж у своїй.

Житомир.info вирішив з’ясувати, як житомиряни відповідають на питання «Чьо там у хохлов».

«Ну, у нас в принципі все добре, але є проблеми, ми би їх давним-давно вирішили самі, але нам наші бувші старші браття лізуть допомагати. Ми їх сюди не запрошуєм, ми до них за допомогою не звертаємось. Просто, як то кажуть, лізуть допомагати. Не лізли би, ми би свої проблеми вирішили і на тому було б все», - каже Іван Єщенко.

«Я б сказала по-перше не хохол, по-перше українець. А по-друге, я б не казала подивіться новини, бо я новинам не довіряю, але я б казала поспілкуйтесь з кимось з місцевих людей і поговоріть з ними, і називати українців «хохлами» я вважаю, то дуже стереотипна думка», - переконана Валерія.

«Все класно, все кльово. Хай москалю ікнеться, як хохлу добре – отак я би їм і відповів», - каже житомирянин Олександр.

«Че там у хохлів? Приїжджайте і подивіться. Тому що насправді один раз краще приїхати і побачити своїми очима. І у нас далеко не так показують ваші новини російські. Приїдьте, подивіться, поспілкуйтеся з людьми і зробіть свої висновки. У нас все нормально не треба до нас лізти і більше займайтеся своєю Росією. У вас вистачає проблем і дай Бог вам ці проблеми вирішити. Я думаю, поміняється режим в Росії і ви вирішите свої проблеми, ми знову будемо дружити, будемо їздити один до одного в гості. Тому більше звертайте увагу на свої новини, а у нас все нормально», - каже перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин.

Ми сподіваємось що наші «сусіди» дослухаються до порад і все ж таки на власні очі переконаються, що в Україні не все так погано.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі