Влада

Депутати Житомирської обласної ради хочуть визнати Росію країною-агресором

28 April 2015, 17:00

Житомирська обласна рада має намір визнати Російську Федерацію державою-агресором.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба обласної ради.

«Такий проект рішення вноситься на розгляд 31-ї сесії обласної ради, що відбудеться 28 травня. Питання Про підтримку Постанови Верховної Ради Українивід 27 січня 2015 року № 129-VIII «Про Звернення Верховної Ради України до Організації Об’єднаних Націй, Європейського Парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ, національних парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором» розглянули і схвалили депутати-члени постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування», - йдеться у повідомленні.

Крім того, депутати на комісії говорили про перерозподіл коштів обласного бюджету, що були передбачені на депутатську діяльність тих обранців, які нехтують своїми обов’язками та протягом 2014 року відвідали менше половини засідань комісій та сесій.

Постійна комісія рекомендує використати ці кошти для придбання медикаментів в обласний онкологічний диспансер.

«Також депутати комісії погодили внести зміни до складу президії обласної ради. Така необхідність виникла через те, що члени президії – депутати Володимир Арешонков та Вадим Кривенко – були обрані народними депутатами України», - розповіли у прес-службі Житомирської обласної ради.

Як повідомляв Житомир.info, на черговій сесії Житомирської облради розглянуть зміни до бюджету на 2015 рік.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі