Події

У райцентрі Житомирської області затримали двох викрадачів каналізаційних люків

3 May 2015, 10:27

Дільничні інспектори міліції Новоград-Волинського міськвідділу міліції викрили двох місцевих жителів, які викрали з вулиць міста принаймні п’ять кришок каналізаційних люків.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області з посиланням на Новоград-Волинський міськвідділ міліції.

Повідомлення про крадіжки кришок каналізаційних люків з вулиць Новограда-Волинського до міліції почали надходити з середини квітня 2015 року.

Як повідомив начальник міськвідділу міліції Сергій Рябошапка, під час перевірки місцевих пунктів прийому металобрухту в одному з них дільничні міліціонери виявили металеві кришки люків. Згодом вдалося встановити осіб, причетних до їх викрадення. Ними виявилися двоє 30-річних раніше судимих за майнові злочини звягельчан.

Обидва у вчиненні крадіжок зізналися. За їх словами, кришки з люків на вулицях міста вони знімали уночі, потому здавали їх у якості металобрухту. Нині встановлена причетність затриманих до викрадення 5 кришок каналізаційних люків на суму близько 800 гривень.

За даними фактами триває досудове розслідування за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством, крадіям загрожує до 3-х років позбавлення волі.

Чоловіків перевіряють на причетність до вчинення інших подібних кримінальних правопорушень.

Фото з сайту УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі