Влада

Директор департаменту Житомирської ОДА готова їздити на роботу на велосипеді, але там немає душу

5 May 2015, 16:28

Директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Світлана Гресь розповіла, що могла б їздити на роботу на велосипеді, хоча й живе за 25 кілометрів від центру міста. Проте в ОДА, зізнається чиновниця, немає умов для такого способу пересування - ні душу, ні перевдягальні.

Про це Світлана Гресь розповіла Спортивному Житомиру під час велопробігу «Пам'ять», який відбувся 1 травня у Житомирі.

«Я думаю, що можна було б добиратися на роботу на велосипеді, але після певної підготовки - я живу за 25 кілометрів від Житомира. Проте знаєте в чому незручність? Якщо я приїду в спортивній формі - потрібно буде прийняти душ, перевдягнутися. Це ж нормально. У нас в державних структурах, на жаль, подібних умов немає», - прокоментувала ситуацію Світлана Гресь.

Участь у велопробігу «Пам'ять» 1 травня взяли кілька місцевих чиновників. Окрім Світлани Гресь, приїхали на велосипедах заступник губернатора Ярослав Лагута, перший заступник міського голови Житомира Сергій Сухомлин, заступник міського голови Житомира Олександр Бочковський, голова обласного відділення НОК України, член виконкому міськради Олександр Оніщук.

Як повідомляв Житомир.info, 1 травня житомиряни влаштували велопробіг «Пам’ять» та провели патріотичну зарядку на Соборному майдані. 

Фото Спортивного Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі