Україна

30 тисяч у місяць отримуватимуть слідчі МВС із особливо важливих справ

6 May 2015, 13:41

Кабінет Міністрів оприлюднив постанову, згідно з якою встановлюється місячна зарплата особам, які обіймають керівні посади і посади слідчих з особливо важливих справ у Головному слідчому управлінні МВС, які займаються досудовим розслідуванням у кримінальних справах із питань корупції.

Це визначено постановою Кабміну №260 від 7 квітня.

«Дозволити міністру внутрішніх справ здійснювати виплату грошової винагороди особам начальницького складу і працівникам, які обіймають керівні посади і посади слідчих із особливо важливих справ у ГСУ МВС та здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо корупційних та інших тяжких і особливо тяжких злочинів. Встановити, що розмір заробітної плати осіб, зазначених у пункті 1 постанови, з урахуванням грошової винагороди, не може перевищувати ₴30 тис. на місяць», - йдеться в документі.

Водночас у постанові зазначено, що грошова винагорода не враховується при обчисленні розміру зарплати для призначення пенсії та одноразової грошової допомоги при звільненні.

Нагадаємо, 6 квітня прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що за рішенням Кабміну 63 слідчих з особливо важливих справ ГСУ МВС отримуватимуть щомісяця зарплату в розмірі ₴30 тис.

zaxid.net

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі