Події

На сході України загинули бійці 30-ї новоград-волинської та 95-ї житомирської бригад

6 May 2015, 17:08

5 травня на сході України загинули бійці 30-ї новоград-волинської окремої механізованої та 95-ї житомирської окремої аеромобільної бригад.

Про це на своїх сторінках у соцмережах повідомляють журналісти.

Так, за інформацією Андрія Цаплієнка, 5 травня в районі Артемівська загинули двоє військових 30-ї бригади.

«Диверсійно-розвідувальна група російсько-сепаратистських сил приблизно в 4.35 атакувала транспорт «тридцятки» з РПГ. В результаті – один загиблий, молодший сержант Олександр Ковальчук, 6 поранених. Крім того, в результаті підриву втратив обидві ноги командир інженерно-саперного підрозділу «тридцятки», врятувати його життя не вдалося», - написав на своїй сторінці у фейсбук Андрій Цаплієнко.

За іншою інформацією, 5 травня двоє бійців загинули, а четверо отримали поранення після того, як БРТ 30-ї бригади потрапив у засідку терористів.

Як повідомляє сайт Бердичів Діловий, загиблий боєць 30-ї бригади Олександр Ковальчук мешкав у Бердичеві. Родом він із села Павелки Андрушівського району. Був мобілізований у вересні 2014 року. У загиблого військового залишилась мати та донька.

Крім того, у соцмережах волонтери повідомляють про те, що 5 травня поблизу Авдіївки Донецької області на фугасі підірвався БТР 95-ї бригади першого батальйону: троє десантників загинули, ще один легко поранений (за іншими даними, загиблих - четверо). Сайт міста Кременчук Полтавської області повідомляє, що серед загиблих у підірваному БТР-80 був їхній земляк – 22-річний помічник гранатометника 95-ї бригади Микола Мартинюк. 

Загалом, за даними ІАЦ РНБО, за минулу добу в зоні АТО загинули 5 військовослужбовців, ще 12 дістали поранення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі