Політика

Олег Ляшко та нардепи від Радикальної партії відвідали Житомирський військовий шпиталь

6 May 2015, 19:05

 6 травня народний депутат України Олег Ляшко, нардепи Сергій Скуратовський, Андрій Лозовий, Олексій Кириченко та керівник житомирської обласної організації Радикальної партії Ілля Смичок відвідали Житомирський військовий шпиталь, щоб особисто поговорити з бійцями, які знаходяться на лікуванні та військовими медиками і передати закладу гуманітарну допомогу. Лідер радикальної партії поспілкувався з пораненими військовослужбовцями та медичним персоналом госпіталю. Особливу увагу нардеп звернув на особисті прохання бійців та потреби госпіталю у сучасному медичному обладнанні. 

«Я обов’язково з цього приводу звернуся і до Міністерства оборони і до інших державних органів, щоб ми госпіталь забезпечили сучасною апаратурою, для того, щоб хворі не їздили у випадку обстеження в якесь інше місце. Найважливіше – це увага і підтримка, бо люди, які працюють у військовому Житомирському госпіталі – це героїчні люди, які рятують життя наших військовослужбовців, які ставлять їх на ноги і саме тому ми тут для того, щоб подякувати їм, вклонитись, почути їхні проблеми і допомагати їх вирішувати», - каже народний депутат України Олег Ляшко.

Олег Ляшко зауважив, що як і 70 років тому українці знову борються проти загарбника.

«Сьогодні особливо символічно, що через 70 років після перемоги у Другій світовій війні, у Великій Вітчизняній Війні сьогодні український народ знову бореться проти нової агресії. Проти російської агресії. І сьогодні знову молодь, житомирські хлопці, інші хлопці і дівчата з усієї України так само, як і 70 років тому, захищають рідну країну від ворога. Але тоді це були фашисти, сьогодні це – новоявлені рашисти прийшли, які хочуть позбавити Україну незалежності, хочуть забрати нашу територію, хочуть позбавити територіальної цілісності. Наше завдання – захищати рідну країну», - переконаний Олег Ляшко.

Лідер Радикальної партії доручив керівнику обласної організації Іллі Смичку максимально приділяти увагу зверненням громадян та всіляко підтримувати учасників АТО. Також Олег Ляшко повідомив, що в Житомирі відкрита громадська приймальня Радикальної партії за адресою: вул. Ольжича, 7-А, оф. 7-8.

Окрім візиту до Житомирського військового госпіталю нардеп також відвідав дитячий будинок у Новограді-Волинському.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі