Події

У Бердичеві бійка між дев’ятикласницями закінчилася госпіталізацією до лікарні

15 May 2015, 11:02

У Бердичеві після з’ясування стосунків дев’ятикласниця опинилася на лікарняному ліжку.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба СЗГ Управління МВС України на Південно-Західній залізниці.

«На фоні неприязних відносин, що склалися між підлітками, дев’ятикласниці вирішили розібратися зовсім не по-дівчачому. Створивши спільноту в соціальній мережі, домовилися про час і дату так званої «зустрічі». Вже ввечері 10 травня двоє дівчат з’ясовували свої стосунки у бійці біля шляхопроводу, що розташований над залізничними коліями поблизу станції Бердичів-Житомирський. За суперечкою спостерігали їх однокласники, які фільмували побачене на свої мобільні телефони», - йдеться у повідомленні.

Школярки отримали чисельні синці і подряпини на тілі. Одна відбулася більш незначними травмами, а інша була госпіталізована до Бердичівської лікарні.

«Лікарі констатують закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, на стегні дівчини виявлена гематома від укусу. Дівчата однокласниці, мешканки Бердичева, сусідки по під’їзду. Правоохоронці встановили, що учениці товаришували, згодом між дівчатами промайнула блискавка, спілкуватися перестали, але конфлікт ніяк не вирішувався. Зарадити колишнім подругам намагалися батьки і вчителі, та все було марно», - повідомляє прес-служба СЗГ Управління МВС України на Південно-Західній залізниці.

Попередньо дії правопорушниць кваліфіковано за ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Міру покарання до батьків визначить суд, адже учасники злочину – неповнолітні.

Відео ТСН

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі