Економіка

Міноборони замовило у Житомирського бронетанкового заводу 60 комплектів гусениць до БМП за 10 млн. грн.

19 May 2015, 17:56
Міністерство оборони України замовило у Житомирського бронетанкового заводу виготовлення 60 комплектів гусеничних стрічок до БМП.
 
Про це йдеться в оголошенні про проведення переговорної процедури закупівлі, опублікованому на сайті Державних закупівель.
 
«На сьогодні потреба в закупівлі гусеничних стрічок до БМП для підрозділів (військових частин) Збройних Сил України, що приймають участь у проведенні антитерористичної операції на територіях Донецької та Луганської областях складає 60 комплектів. З метою скорочення часу на проведення процедури закупівлі зазначеного типу гусеничних стрічок, у відповідності до вимог Закону України “Про здійснення державних закупівель” від 10 квітня 2014 року № 1197-VII (зі змінами), єдина процедура закупівлі, після якої можливе укладення договорів на закупівлю гусеничних стрічок до БМП є переговорна процедура закупівлі. Враховуючи нагальну потребу Збройних Сил України у гусеничних стрічках до БМП, а саме 60 комплектів гусеничних стрічок 675-35-сб123, закупівлю їх пропонується здійснити за переговорною процедурою закупівлі». – йдеться в обґрунтуванні застосування скороченої процедури.
 
За результатами переговорів, Міноборони замовило 60 комплектів гусеничних стрічок до БМП загальною вартістю 10 млн. 739,5 тис. грн. у ДП «Житомирський бронетанковий завод», який має поставити зазначений товар до 30 серпня 2015 року.
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі