Місто

Журналісту з Житомира, який пережив клінічну смерть, на благодійному концерті збирали кошти на операцію

21 May 2015, 09:31

 Благодійний концерт на підтримку голови Житомирської обласної організації Національної спілки журналістів України Миколи Роя, який в лютому цього року пережив інфаркт та клінічну смерть, відбувся 20 травня в Палаці культури.

Під час концерту співали Заслужена артистка України Ангелія, співачка Лєна Дарк та інші. Кожен із них зичив присутнім миру, взаєморозуміння, цінувати кожну мить і бути поруч із коханими.

Житомиряни, які прийшли на концерт, придбали квиток вартістю 20 грн., а під час заходу мали змогу пожертвувати кошти в благодійну скриньку.

«Щоб серце стукало сильніше…», – слова, які озвучили зі сцени під час благодійної акції, справедливо можна назвати гаслом концерту.

В кінці заходу, за словами його організаторів, ГО «Дитяча громадська організація «ВСЕ РОБИМО САМІ» та її керівника Богдана Купчинського, загалом небайдужі житомиряни зібрали 3 тис. 570 грн. Зібрані кошти одразу завезли хворому. Рідні журналіста вдячні тим, хто вже підтримав їх у скрутний час.

Через десять днів на Миколу Роя чекає дороговартісна операція та реабілітація, загальна вартість яких складає понад 50 тис. грн.

Для тих, хто має бажання і можливість підтримати журналіста та його рідних у боротьбі за життя, кошти на операцію можна перерахувати на рахунок ПриватБанк – 5168 7423 3133 1250, одержувач – Рой Микола Федорович.

Довідка: Рой Микола Федорович народився 15 листопада 1952 року. Закінчив Львівський університет (факультет журналістики). З 1975 року працює в журналістиці. Працював у газеті «ЭХО», а з 1993 року –  головним редактором газети «Ваші Інтереси», випуск якої через проблеми зі здоров’ям і непростою економічною ситуацією в Україні, довелося припинити.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі