Місто

У житомирському гідропарку до осені обіцяють встановити 3 антивандальних євротуалети

22 May 2015, 13:03

Для житомирського гідропарку за 1 млн. закуплять три металевих «антивандальних» туалети з кабінками для людей з особливими потребами.

Про це Житомир.info повідомив директор КП «Парк культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна» Житомирської міської ради Дмитро Комарчук.

«У цьому році ми плануємо закупити 4 модульних туалети, три з яких для гідропарку і один для парку Гагаріна. Для цього передбачені кошти з міського бюджету у розмірі 1 млн. грн. Це будуть антивандальні металеві корпуси, металеві унітази та умивальники. Буде окрема кабінка для інвалідів з поручнями. Такі туалети встановлювалися в Києві на Хрещатику під Євро-2012. Будемо підводити воду і під’єднувати до системи каналізації, тобто, вони будуть стаціонарними», - повідомив директор парку.

Один з туалетів буде встановлений біля адміністративної будівлі гідропарку, два інших – навпроти дорослого і дитячого пляжів. Місце розташування кабінки у парку відпочинку ім. Гагаріна ще не визначене.

Єврокабінки встановлять не раніше осені – директор каже, має бути певна процедура, проведення тендеру і таке інше.

Щодо громадської вбиральні, яка працює на території гідропарку і знаходиться у жалюгідному стані, то директор обіцяє знайти кошти на її частковий ремонт.

«Плануємо хоч трошки, вже за свої кошти відновити той туалет, що ми маємо. Це якщо будуть залишкові кошти. Будемо дивитися, на які ми кошти виходимо і чим будемо оперувати. Там плануємо поміняти зливні бачки і хоч трошки його облагородити», - каже Дмитро Комарчук.

Як повідомляв Житомир.info, житомирському парку збираються виділити з міського бюджету 1 млн. грн. на придбання чотирьох туалетів.

Так вигладала єдина вбиральня у гідропарку станом на 17 травня цього року:

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі