Події

Прокуратура Житомирської області пожвавила розслідування злочинів, скоєних під час Революції Гідності

22 May 2015, 18:00

Прокуратура Житомирської області має скласти та затвердити до 29 травня план розслідування злочинів, скоєних під час Революції Гідності.

Про це під час відеоконференції з обласними прокурорами сказав Генеральний прокурор України Віктор Шокін.

«Суспільство та Президент Петро Порошенко вимагають від нас результатів розслідування цих кримінальних проваджень», - наголосив Шокін.

Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у 6 кримінальних провадженнях за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження), ст. 296 (хуліганство), ст. 194 (умисне пошкодження майна), ст. 293 (групове порушення громадського порядку) Кримінального кодексу України.

«Слідчими органів внутрішніх справ області встановлюються особи, причетні до вчинення тілесних ушкоджень активістам, пошкодження їх майна, вчинення стосовно них хуліганських дій та організацію жителів області для участі у масових заходах на підтримку влади колишнього президента України Віктора Януковича на центральних майданах міст Києва та Житомира», – повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Обласна прокуратура просить осіб, які володіють необхідною інформацією, невідкладно повідомити прокуратуру Житомирської області за телефоном чергової частини (0412) 42-14-79 та СУ УМВС України в Житомирській області за телефоном (0412) 40-74-32, конфіденційність гарантуємо.

Як повідомляв Житомир.info, 26 травня 2015 року прокуратура вже зверталася до жителів Житомирської області щодо інформації про так званих «тітушок».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі