Політика

Бюджетна комісія Житомирської облради підтримала заборону приватизації та ремонт приміщення на Домбровського, 38

23 May 2015, 12:00

На засіданні постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності Житомирської обласної ради, що відбулося 22 травня, розглянули і затвердили декілька питань щодо приміщення на вул. Домбровського, 38 у Житомирі.

Так, члени комісії проголосували за погодження проекту рішення обласної ради «Про заборону приватизації нерухомого майна за адресою: м. Житомир, вул. Домбровського, 38».

Окрім того, депутати проголосували за те, щоб вилучити дану будівлю зі списку об’єктів на приватизацію («Про погодження проекту рішення обласної ради «Про внесення змін у додаток до рішення обласної ради від 17.05.11 №195 «Про приватизацію об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами, внесеними рішеннями обласної ради від 19.09.13 №972, від 19.03.15 №1438»).

«Громадська організація «Житомирський обласний Фонд соціального захисту інвалідів» звинуватила обласну раду в тому, що ми хочемо продати приміщення на Домбровського, 38. Щоб унеможливити будь-які спекуляції на тему, я обіцяв зареєструвати проект рішення, щоб заборонити приватизацію цього приміщення, і свого слова дотримав. До речі, в 2001 році саме Володимир Прушківський звертався в БТІ, щоб продати частину приміщення, яка сьогодні знаходиться у власності автосалону. Прушківському тоді відмовили на тій підставі, що він не власник», – розповів голова постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності Дмитро Кропачов.

За його словами, сьогодні нагальним є питання з технічним обстеженням і ремонтом даного приміщення. Гроші з оренди мають насамперед іти на ці потреби.

Члени бюджетної комісії підтримали проект рішення «Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області на 2015-2016 роки», тобто затвердили внесення будівлі на Домбровського до переліку об’єктів, які мають відремонтувати у 2015-2016 роках.

Згідно з цією програмою передбачене технічне обстеження, ремонт та оформлення нормативно-дозвільної документації на ліфти, ремонт покрівлі, сходової клітки, коридорів, входу та цоколю будівлі на Домбровського, 38.

Крім того, члени комісії проголосували за додаткове фінансування громадських організацій, які займаються соціальним захистом інвалідів - фактично погодивши виділення 150 тис. грн. з обласного бюджету на фінансування даних організацій.

Прес-служба депутата Житомирської обласної ради Дмитра Кропачова

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі