Політика

У Житомирі одноголосно обрали голову міської організації Радикальної партії

23 May 2015, 21:29

Про суспільно-політичну ситуацію в Україні та Житомирській області, децентралізацію влади, та актуальні реформи говорили на установчій конференції Житомирської міської організації Радикальної партії Олега Ляшка, яка відбулась 23 травня. Присутнім розповіли про вже втілені та заплановані законодавчі проекти і реформи, ініційовані Радикальною партією.

На конференції обговорювали також майбутні місцеві вибори. Народний депутат України Ігор Попов наголошує, перед проведенням місцевих виборів слід змінити виборчу систему у напрямі відкритих партійних списків, а також змінити підхід до виборчої кампанії.

«Скажімо, ідея, яку поділяють дуже багато депутатів, це заборонити пряму телерекламу, заборонити білборди, заборонити глянець. Щоб всі кандидати, будь то кандидат в мери, чи кандидат в місцеві ради, йшли до виборців, і щоб головним засобом виборчої агітації був не ролик проплачений, і не білборди, а щоб головним засобом агітації було спілкування»,- каже Ігор Попов.

На установчій конференції одноголосно обрали голову Житомирської міської організації Радикальної партії, а також заступників та членів бюро. Новообраний голова Сергій Зайцев розповідає: багато років займається підприємницькою діяльністю, тож не з чуток знає про проблеми Житомира і робитиме все для їх вирішення.

«Влада не рахується з людьми, владі цікаві тільки свої власні кишені. Точно можу запевнити своїх майбутніх виборців, а я буду йти на вибори, що я не продаюсь за ділянки, я не продаюсь за посади. Мені не цікаво це, мені цікаво зробити так, щоб в місті Житомирі люди знали, що я - та людина, яка буде відстоювати їх інтереси»,- розповідає Сергій Зайцев.

Свої рекомендації та настанови новообраному керівнику надав голова Житомирської обласної організації Радикальної партії Ілля Смичок. Він запевняє: команду слід будувати з молодих спеціалістів.

«Зрозуміло, що нам треба зробити все для того, щоб в місті Житомирі була найпотужніша фракція. Але рейтинги - це чудово, але гріш ціна тим рейтингам, коли немає команди. Долучайте молодь, скоро випуски, долучайте студентів, фахівців, які щойно отримали дипломи. Це люди, які допомагатимуть нам змінити ситуацію в місті Житомирі», - наголошує Ілля Смичок.

Наприкінці учасники конференції разом вшанували пам’ять загиблих героїв АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі