Події

У Житомирі троє чоловіків зв’язали та пограбували жителя Сумщини, який приїхав купити машину

25 May 2015, 09:51

Як стало відомо Житомир.info, 23 травня у Житомирі троє чоловіків під приводом продажу автомобіля заманили на орендовану квартиру, зв’язали і пограбували жителя Сумщини.

Цю інформацію журналісту Житомир.info підтвердили в прес-службі УМВД України в Житомирській області.

«23 травня до Житомирського міськвідділу міліції звернувся житель Сумщини і повідомив, що троє невідомих чоловіків заволоділи його грошима у одній з квартир житомирської багатоповерхівки. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції, яка встановила, що заявник прибув до Житомира з метою купівлі легкового автомобіля. Однак потрапив до квартири, орендованої невідомими особами, де проти нього вчинили протиправні дії: троє чоловіків зв’язали йому руки та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, заволоділи значною сумою коштів. Ця інформація наразі перевіряється», - розповіли у прес-службі міліції.

Дана подія була внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст.187 (розбійний напад) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються особи, причетні до вчинення тяжкого злочину, та їх місце перебування.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі