Суспільство

Лісівники Житомирської області з власною технікою будують фортифікаційні споруди на Луганщині

25 May 2015, 12:29

Лісівники з Житомирської області з власною технікою будують фортифікаційні споруди на Луганщині.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства

«46 одиниць автотракторної техніки, із них 6 екскаваторів та 2 лісовози, відправили лісівники Житомирської області в зону проведення АТО. Ця техніка працюватиме на будівництві фортифікаційних споруд. Для виконання оборонних заходів на Луганщину відряджено і 9 працівників лісгоспів області. Для виконання будівельних робіт передано також зварювальний агрегат та 4 бензопили», - розповіли у прес-службі.

Певний досвід у цій справі лісівники уже мають, адже впродовж трьох тижнів від 50 до 120 працівників лісгоспів брали участь у будівництві навчальних фортифікаційних споруд на військовому полігоні поблизу Житомира.

«На ці роботи було залучено і 3 одиниці землерийної техніки лісогосподарських підприємств. Туди ж було доправлено і 779 м.куб лісоматеріалів, 101 м.куб., пиломатеріалів  та 140 м. куб. дров», - йдеться у повідомленні.

До червня цього року для потреб Збройних Сил України житомирські лісівники нададуть 2145 кубічних метрів круглих лісоматеріалів та передадуть зварювальний агрегат та 4 бензопили.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області райони годують земляків, які будують захисні споруди в зоні АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі