Спорт

Кінотеатр «Україна» в прямому ефірі покаже фінальний матч Ліги Європи «Дніпро» – «Севілья»

25 May 2015, 14:11

Для тих житомирян, вболівальників, любителів футболу, людей, які не полюбляють сидіти вдома, але хто не має змоги відвідати фінальний матч «Дніпро»(Україна) - «Севілья»(Іспанія) на стадіоні у Варшаві, запрошуємо на перегляд цього історичного матчу до кінотеатру «Україна».

Організатором заходу є офіційний фан-клуб ФК «Шахтар» в Житомирській області «Поліські тигри», в особі координатора фан-клубу Олега Процюка за підтримки першого заступника міського голови Сергія Сухомлина.

Проведення у кінотеатрі прямої трансляції футбольного матчу – це безпрецедентна акція не тільки для міста Житомир, а й для усієї України, досвід проведення якої має лише наше славне місто Житомир.

Пряма трансляція матчу «Дніпро»(Україна) – «Севілья» (Іспанія) відбудеться 27 травня 2015 року о 21:30 у кінотеатрі «Україна»

Головна мета даного заходу – це організація правильного дозвілля, культурний відпочинок молоді, популяризація футболу, пропагування заняття фізкультурою та спортом, підтримка української команди на європейській арені та об’єднання країни заради однієї спільної мети.

За 6 років існування, «Поліські тигри» - це вже не суто футбольний фан-клуб, який відвідує суто футбольні матчі. У кожному місті, в якому бувають вболівальники під час виїздів, відвідуються визначні місця, пам’ятки, музеї. Це вже своєрідний тур-клуб, який об’єднує людей усіх вікових категорій, людей, яким подобається активне життя, з яким усі бажаючі можуть разом сходити у кіно та театр, на ковзанку чи на батути, або поїхати влітку на море чи в гори, зимою на лижі, а також на екскурсії у найцікавіші куточки нашої країни. Ми намагаємось постійно розвиватись та намагаємось реалізовувати нові, цікаві ідеї, проекти, які зв’язані не тільки з футболом. Знайти нас та дізнатись про майбутні заходи можна в соціальній мережі ВКонтакті за посиланням: vk.com/zt_fanclub_shakhtar

Детальну інформацію по трансляції фінального матчу Ліги Європи можна отримати за тел. (096)726-26-09 та у касах кінотеатру «Україна».

За інформацією фан-клубу ФК «Шахтар» в Житомирській області «Поліські тигри»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі