Спорт

Житомиряни можуть допомогти виграти 100 тис. грн. на майданчик для стадіону «Спартак»

26 May 2015, 12:53

Житомирянин Юрій Жуковський зареєстрував свій соціальний стартап для участі у конкурсі Idea-X від «NESCAFÉ 3в1» і має можливість виграти 100 тис. грн. на втілення своєї ідеї в життя - побудувати спортивний професійний майданчик для workout в Житомирі, на який уже передбачено місце на стадіоні «Спартак».

Idea-X — це платформа для людей, які люблять створювати і підтримувати цікаві і корисні ідеї та ділитися ними. Щоб втілити їх в життя, варто запропонувати свій стартап та запросити друзів підтримати цю ідею. Чим більше за неї віддадуть голосів, тим більші шанси потрапити до півфіналу конкурсу, в який проходить 90 найкращих проектів. Далі рейтинги обнуляються і на кожному з наступних етапів головну роль відіграватимуть результати нових голосувань. На завершальному етапі після захисту стартапу перед журі будуть визначені три фіналісти (у кожній з трьох категорій проекту: творчій, бізнесовій та соціальній), які й отримають по 100 тис. грн. на реалізацію ідеї. Крім того, один з 9 фіналістів, який набере найбільшу кількість голосів, матиме шанс отримати бонус – 50 тис. грн.

Тож житомиряни своїм голосуванням можуть підтримати соціальний проект Юрія Жуковського «Сильний українець», щоб у місті нарешті з’явився професійний спортивний майданчик для workout.

«Соціальний проект «Сильний українець» передбачає побудову спортивного професійного майданчика для workout в м. Житомир. Побудова майданчика дасть можливість професійно займатися молоді та буде у вільному доступі для людей, які займаються масовим спортом або звичайною фізкультурою. Це майданчик для міста з 270 тис. населення. Оздоровлення та забезпечення активним дозвіллям населення - основна ціль. Для майданчика вже виділене місце на стадіоні «Спартак» в центрі міста. Цей проект дасть можливість показати, що украінці не просто толерантна, весела, креативна, а ще і сильна нація. Нація переможців. Зонування та функціонал майданчика розробляли воркаутери з всеукраінськоі організаціі «Street workout Ukraine». Сьогодні прийшов час інвестувати в здоров'я, а не в ліки. Майданчик - це крок до перемог, це шанс замінити алкоголь і наркоманію спортом, показуючи приклад людей, які займаються спортом. Дай шанс Житомиру. Дай можливість молоді», - так сформулював свою ідею стартапу Юрій Жуковський

Фото зі сторінки Юрія Жуковського у фейсбук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі