Події

Вночі у Бердичеві облили червоною фарбою «Меморіал Слави»

27 May 2015, 09:49

В ніч на 27 травня у Бердичеві невідомі облили червоною фарбою нещодавно встановлений «Меморіал Слави».

Про це повідомляє сайт Бердичів BIZ.

«Новий «Меморіал Слави», який тільки нещодавно відкрили у Бердичеві сьогодні постраждав від рук варварів. Невідомі облили його червоною фарбою і наклеїли листівки з написами, адресованими Василю Мазуру: «Василь Мазур - перевертень комуніст», «Червоному терору не місце поруч Героїв», «Хто ти сьогодні? Націоналіст! - жага влади змусила тебе одягти вишиванку», «Маєш страх втратити владу???». Цікаво, що постраждала тільки колишня частина «Меморіалу Слави», та яка була встановлена ще молодим патріотам-підпільникам міста Бердичева. Героїв Небесної Сотні та бердичівлян, що загинули виконуючи службовий обов’язок у АТО, не зачепили", - повідомляє місцевий сайт.

За інформацією Бердичів BIZ, 27 травня близько 8.00 біля «Меморіалу Слави» було вже багато міліціонерів, журналістів, представників «Самооборони» та простих перехожих, які зупинялись і не могли стримати слів обурення, висловлювали свої думки щодо того, хто ж міг таке вчинити.

Як повідомляв Житомир.info, 9 травня на майдані Соборному в Бердичеві відкрили меморіал «Слава Героям», на спорудження якого під час благодійного концерту мешканці міста зібрали 175 тисяч гривень.

Фото сайту Бердичів BIZ

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі