Події

Міліція шукає хуліганів, які облили червоною фарбою «Меморіал Слави» у Бердичеві

27 May 2015, 11:45

У Бердичеві міліція шукає хуліганів, які облили «Меморіал Слави» червоною фарбою обклеївши його паперовими написами.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«Близько 7.30 27 травня до Бердичівського міськвідділу міліції надійшло анонімне телефонне повідомлення про пошкодження меморіалу, встановленого у центрі міста на честь патріотів-підпільників, героїв Небесної Сотні та бердичівлян, які загинули, виконуючи службовий обов’язок у зоні проведення АТО. Правоохоронці з’ясували, що невідомі особи облили частину пам’ятника червоною фарбою та наліпили роздруковані на папері написи», - розповіли у прес-службі УМВС України в Житомирській області.

З місця події міліціонери вилучили слідову інформацію.

Розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводяться заходи по встановленню та затриманню осіб, причетних до хуліганства.

Чинним законодавством грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом карається штрафом або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.

Як повідомляв Житомир.info,  в ніч на 27 травня у Бердичеві облили фарбою «Меморіал Слави» і наклеїли листівки з написами, адресованими Василю Мазуру: «Василь Мазур - перевертень комуніст», «Червоному терору не місце поруч Героїв», «Хто ти сьогодні? Націоналіст! - жага влади змусила тебе одягти вишиванку», «Маєш страх втратити владу???».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі