Влада

Працівники Бердичівського медколеджу поскаржилися Порошенку та силовикам на дії активістів і журналістів

27 May 2015, 12:09

 Після акції протесту у Бердичеві, працівники місцевого медичного коледжу написали колективний лист на адресу президента, генпрокурора, голови Верховної Ради, міністра МВС, начальника СБУ та нардепа Ревеги с проханням про допомогу.

У розпорядженні Житомир.info є копія листа, під яким стоять прізвища 73 підписантів.

«В присутності працівників правоохоронних органів, які мовчки спостерігали, молодики звинувачували всіх у хабарництві та корупції, публічно принижували та ганьбили честь жінок, забороняючи при цьому шукати допомогу у будь-яких інстанціях... В репортажах, які пройшли 5.05 та 6.05 20015 року на каналах «1+1», «ISTV», «НТН» та «ВІК» висвітлили інформацію однобоко, що вказує на заангажованість та змову по відношенню до директора та колективу... Колектив КВНЗ «Бердичівський медичний коледж» просить допомоги, підтримки, захисту від подібних втручань різного роду громадських організацій, тому що це перешкоджає навчально-виховному процесу коледжу та несе за собою загрозу життю та здоров’ю студентів та працівників коледжу», - йдеться у листі.

 

Нагадаємо, 6 травня громадські активісти проводили акцію у Бердичеві через самогубство третьокурсниці, яка, не склавши сесію, вкоротила собі віку. Рідні 19-річної Катерини Олексіюк підозрюють, що дівчина повісилась через сексуальні домагання директора.

21 травня у прямому ефірі на сайті Житомир.info команда Студії журналістських розслідувань «ЧБ» показала свідків посадових зловживань та корупції з боку директора Бердичівського медколеджу Володимира Клименюка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі