Місто

Житомирянам повернуть частину грошей за впровадження енергозберігаючих технологій

27 May 2015, 16:00

Повернути частину коштів, витрачених на запровадження енергозберігаючих технологій, відтепер може кожен житомирянин.

Відповідно до програми Уряду за участю трьох банків «Ощадбанк», «Укргазбанк», «Укрексімбанк», українцям компенсують від 20 до 40% вартості кредиту на заходи з підвищення енергоефективності. Відтак громадяни отримають гроші від держави за заміну котла на негазовий, утеплення будинків і безпосередньо встановлення енергозберігаючих вікон і вхідних дверей. Уряд передбачив 495,72 мільйони гривень, що були надані Європейським Союзом, на реалізацію програми енергоефективності.

У Житомирі однією з перших ініціативу уряду підтримала корпорація «Океан». Спеціалісти корпорації запевняють, що теплоізоляція приміщень та встановлення енергоефективного обладнання – це величезний крок до економії витрат на опалення.

Для того, щоб отримати компенсацію за купівлю енергозберігаючого обладнання та матеріалів, потрібно для початку обрати їх у будівельному центрі «Океан», що знаходиться за адресою вул. Черняховського, 92. Консультанти допоможуть Вам визначитися з матеріалами та обладнанням, що забезпечать підвищення енергоефективності Вашої оселі.

Після цього необхідно надати банку всі документи для отримання кредиту та державної компенсації. У результаті виконання всіх вимог держава перерахує гроші в рамках відшкодування на поточний рахунок учасника програми. Якщо Ви не хочете брати кредит, Ви може укласти кредитний договір і одразу його погасити, також отримавши компенсацію власних витрат.

Програма компенсації від Уряду допоможе 134 тисячам сімей в Україні утеплити власні оселі. Чиновники переконують, що це перший крок до приведення житлового сектору до сучасних вимог із зменшення використання природного газу.

Детальна інформація, стосовно програми з підвищення енергоефективності, за посиланням: http://okean.ua/v-kna-okean/akc/zhitomirjani-otrimayut-chastinu-groshei-.html

Телефон для довідок: 44-74-74, 067-412-49-40.

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі