Політика

Руслан Годований: Ми готові допомагати кожній людині з оформленням субсидії

28 May 2015, 09:45

Довгі черги та збір цілого ряду різноманітних довідок для оформлення житлової субсидії – це ті проблеми, з якими найчастіше житомиряни звертаються до громадської приймальні партії «Народний фронт».

У приймальні людям надають консультації щодо правильного оформлення необхідних документів.

Світлана Максимівна скаржиться на те, що вже більше місяця підтверджує, що її дочка, яка прописана у квартирі, проживає за кордоном. Жінка прийшла за консультацією у приймальню партії і сьогодні з головою міської організації «Народного фронту» та заступником голови обласної ради Русланом Годованим розбирались, які документи вона повинна надавати сама, а якими мають займатись в управлінні соцзахисту та ЖЕКу.

За словами Руслана Годованого наразі головною проблемою при оформленні субсидії є саме надання цієї довідки про підтвердження місця проживання.

У Богунській районній раді пояснюють, що кожен випадок розглядають окремо і у випадку, якщо людина не знає, де зараз перебуває прописаний мешканець, на місце виїздить комісія. Комісія встановлює, хто по факту живе у квартирі. Певні проблеми із оформленням субсидії є у мешканців приватного сектору. Але і їх, за словами Людмили Янушевич, працівники намагаються вирішувати.

Загалом з почату травня у Богунському районі за субсидією звернулось більше 5 тисяч чоловік, із низ 888 вже отримали субсидію.

Нагадаємо, що у разі виникненні будь-яких питань при оформленні заяви та декларації для отримання субсидії, житомиряни можуть звернутися до офісу партії «Народний фронт», що знаходиться у Житомирі за адресою: вулиця Михайлівська, 17. Довідки за телефоном – 42-23-32.

Прес-служба «Народного фронту»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі