Влада

Житомирська облрада спрямувала понад 1 млн. грн. на оздоровлення дітей

28 May 2015, 16:05

Житомирська облрада на сесії 28 травня прийняла рішення про спрямування додаткових коштів на оздоровлення дітей пільгових категорій.

«За» це рішення проголосували 74 з 82 присутніх депутатів.

Депутати підтримали пропозицію спрямувати на оздоровлення дітей додаткові 500 тис. грн. Крім того, було вирішено на ці цілі спрямувати частину депутатських коштів депутатів-прогульників. Тобто, "зекономлений" мільйон гривень вирішили поділити 50 на 50, а саме 500 тис. грн. на оздоровлення дітей та 500 тис. грн. на лікування онкохворих.

Депутат Василь Стах звернувся до колег з проханням долучитися і допомогти оздоровити дітей-чорнобильців, спрямувавши свої депутатські кошти на придбання путівок.

Після цього депутати голосуванням погодились виділити по 5 тис. грн. зі своїх депутатських коштів на оздоровлення дітей, а решту - 95 тис. грн. - спрямувати на ті цілі, які вони планували раніше.

Як повідомляв Житомир.info, 21 травня під час акції на підтримку дитячого табору «Лісовий берег» чиновники пообіцяли житомирянам виділення 300 тис. грн. на оздоровлення дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі