Місто

У Житомирі на вихідних офіційно відкриється купальний сезон

29 May 2015, 16:23

З 1 червня у Житомирі офіційно відкриється купальний сезон.

Про це інформує сайт Житомирської міської ради.

«Акцентуємо увагу житомирян на тому, що у місті лише на території гідропарку офіційно визначено ці пляжі, як місця для масового купання та відпочинку. Там водолазами міської комунальної рятувальної служби на воді проведено обстеження дна акваторії пляжів, буями позначено межі запливу, підготовлено до використання за призначенням необхідне обладнання та плавзасоби», - зауважив заступник начальника управління НС та ЦЗН міської ради Олександр Куліковський.

Також він поінформував, що місця відпочинку на території гідропарку забезпечені питною водою, пляжі обладнано кабінами для переодягання, здійснюється прибирання території. Організовано щоденне з 9.00 до 21.00 год. чергування рятувальників та медичного працівника на період купального сезону.

30 та 31 травня у Житомирі буде ясна погода, без опадів. Температура повітря досягне позначки +20+24 градуси, відповідно.

1 червня у Житомирі небо майже весь день буде хмарним, вдень можливе невелике прояснення. Без опадів. Температура повітря +24 градуси.

Як повідомляв Житомир.info, житомиряни вже купаються та загоряють у гідропарку. Пляж у гідропарку - єдиний в Житомирі, де знаходиться міська рятувальна станція. Щодня тут чергує по декілька чоловік. Рятувальники стежать, аби відпочиваючі не порушували правил поведінки на воді і не запливали за буйки.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі