Події

У шпиталі помер працівник лісгоспу з Житомирської області, який був поранений в бою на Луганщині

2 June 2015, 17:06

1 червня 2015 року у військовому шпиталі помер від ран 32-річний Андрій Рудницький, працівник Словечанського держлісгоспу (Овруцький р-н Житомирської області). 

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Андрій Рудницький в березні 2015 року був мобілізований до Збройних Сил України, а 1 червня отримав важкі поранення в ході бойових дій на Луганщині.

Зі слів керівника прес-служби Житомирського ОУЛМГ Наталії Горай, є непідтверджена інформація, що боєць помер у військовому шпиталі м. Сватове Луганської області.  

У Андрія залишилася дружина, семирічний син та мати, яка теж працює в Словечанському лісгоспі. В цьому ж господарстві все життя пропрацював і батько воїна.

Ховатимуть полеглого у Таращанському районі Київської області, звідки родом дружина загиблого і де був прописаний він сам, - поінформували Житомир.info у прес-службі.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2014 року у військовому госпіталі Дніпропетровська помер від поранення учасник АТО, працівник Ушомирського лісопромислового комплексу ДП «Коростенське лісомисливське господарство» Юрій Броник.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі