Влада

У Бердичеві розіграли 47 земельних ділянок для сімей учасників АТО

5 June 2015, 11:01

У Бердичівському міськвиконкомі розіграли 47 земельних ділянок серед учасників АТО та родин, в яких є загиблі герої.

Про це повідомляє телеканал ВІК.

Традиція розігрувати адреси земельних ділянок під будівництво у Бердичеві була започаткована близько 4 років тому, але тепер землю у першу чергу виділяють родинам військовиків, - інформує видання.

Наразі від сімей АТОшників до виконкому надійшло 440 заяв на виділення землі. Тим, хто прописаний у Бердичівському районі, було відмовлено.

«Ми бачили, що значна кількість заяв, і тому на сесії міської ради ми визначили 2 етапи: перший - для членів сімей загиблих та учасників АТО, які отримали поранення під час виконання бойових завдань, другий - серед учасників АТО», - сказав секретар Бердичівської міської ради Василь Толочко.

У розіграші ділянок для сімей загиблих та поранених учасників АТО взяли участь 47 претендентів. Шість із них - члени родин загиблих в АТО.

Усім дісталися земельні ділянки на чотирьох нових вулицях: Хажинській, Захисників України, Абрикосовій, Затишній. Дві ділянки розташовані на вул. Веселковій.

Усім присутнім пообіцяли оформити технічну документацію за кошти міського бюджету.

19-м пораненим на сході, які були у залі і досі не мають посвідчень учасників АТО, пообіцяли від імені міської ради звернутися до народного депутата від Бердичева Олександра Ревеги, - інформує видання.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 25 травня 2015 року у Житомирській області учасникам АТО виділили понад 730 гектарів землі.

Фото телеканалу ВІК

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі