Влада

Депутат Житомирської міської ради очолив обласне управління юстиції

10 June 2015, 13:55

Депутат Житомирської міської ради Олег Горай став новим керівником територіального управління юстиції у Житомирській області.

Про це повідомляє сайт Головного територіального управління юстиції у Житомирській області.

9 червня відбулося представлення колективу нового очільника – Олега Горая.

Призначений він на цю посаду наказом Міністерства юстиції України від 09.06.2015 за результатами успішного проходження конкурсного відбору.

Нагадаємо, що на початку лютого 2015 року народні депутати, які входять до міжфракційного об’єднання «За Житомирщину», пропонували міністру Павлу Петренку Олега Горая на посаду начальника головного управління юстиції у Житомирській області.

Лист нардепів міністру, який відправлений 5 лютого 2015 року:

«Просимо вас розглянути кандидатуру Горая Олега Станіславовича на посаду начальника головного управління юстиції в Житомирській області. Олег Горай – перспективний фаховий юрист, користується заслуженим авторитетом, повагою та довірою у колег. У 2009 році здобув вищу освіту у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого, з вересня 2014 року розпочав навчання в Варшавському університеті за спеціальністю «Право Євросоюзу», Загальний трудовий стаж складає 11 років, в тому числі на керівних посадах понад 6 років. Під час режиму Януковича не перебував на державній службі. У причетності до корупційних дій не помічений».

У 2010 році Олег Горай обраний до Житомирської міської ради по мажоритарному округу як висуванець ВО «Батьківщини». В даний час є членом фракції «Батьківщина» у міській раді.

Як повідомляв Житомир.info, Василь Шундрик, який очолював обласне управління юстиції з 1996 року, звільнився 1 жовтня 2014 року.

Фото з сайту Головного територіального управління юстиції у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі