Влада

Генпрокуратура цікавиться: звідки у журналістів декларації колишнього прокурора Житомира Титарчука

17 June 2015, 20:34

Перший заступник начальника головного управління кадрового забезпечення просить терміново надати інформацію про те, звідки Студія журналістських розслідувань «ЧБ» отримала копії наказів про призначення та декларацій колишнього прокурора Житомира Іллі Титарчука.

Відповідний лист на редакційну пошту Житомир.info надійшов 17 червня.

«У зв’язку з поширенням в мережі Інтернет персональних даних стосовно працівника Генеральної прокуратури Титарчука І.Г. просимо надіслати на електронну адресу sadovoj69@mail.ru (скринька Миколи Садового, з якої і надійшов лист – ред.) інформацію про те, коли, за яких обставин та від кого конкретно отримано зазначені відомості, викладені 07.05.2015 на Житомирській телестудії «ІНФО» студією журналістських розслідувань «ЧБ» в сюжеті «Борець з корупцією Титарчук». Зазначена інформація, по можливості, очікується не пізніше 20 червня 2015 року», - йдеться у листі за підписом начальника управління роботи з кадрами Миколи Садового.

Керівник Студії журналістських розслідувань «ЧБ» Владислав Пучич написав «офіційну відповідь» на своїй сторінці у фейсбук.

«Шановний Миколо Володимировичу! Колектив студії журналістських розслідувань "ЧБ" уважно розглянув Ваше звернення. Повідомляємо: запитувану Вами інформацію можна отримати на сайті Генеральної прокуратури України та іншими офіційними шляхами згідно чинного законодавства України», - пише Пучич.

Нагадаємо, 7 травня у прямому ефірі команда Студії журналістських розслідувань «ЧБ» показувала невідповідність задекларованих доходів екс-прокурора міста Житомира Іллі Титарчука і його майна, розповідала про щаблі його кар’єрного росту і нагороди чиновника.

Сюжет можна переглянути тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі