Економіка

За користування землею жителі Житомира і району сплатили понад 3,1 млн грн

26 June 2015, 09:56

 За повідомленням начальника відділу місцевих податків і зборів, плати за землю Житомирської ОДПІ Катерини Сімян, впродовж січня-травня 2015 року власники землі та землекористувачі – фізичні особи за користування землею перерахували до місцевих бюджетів 3,1 млн.грн., збільшивши минулорічні надходження на 0,5 млн. грн.

Про це повідомляє інформаційно-комунікаційний відділ Житомирської ОДПІ.

На обліку у Житомирській ОДПІ налічується 31790 землекористувачів та 1343 орендарів земельних ділянок, які зобов’язані сплачувати даний податок.

Щороку до 1 липня територіальні органи ДФС направляють громадянам – платникам земельного податку та орендної плати за землю, податкові повідомлення-рішення для сплати земельного податку та орендної плати за користування землею. Податок фізичними особами сплачується протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення, але не пізніше ніж 28 серпня 2015 року.

«Якщо ви не отримали податкового повідомлення-рішення по платі за землю, або ж якщо виникають запитання щодо розміру нарахованого податку, у випадку зміни власника земельної ділянки, набуття права на пільги, або виникнення необхідності уточнення сум земельного податку, вам необхідно пред’явити відповідні документи (зокрема, підтвердження права власності на земельну ділянку, ксерокопії документів права на пільги ) за адресою: площа Перемоги,2 кім. № 412. Телефонувати 22-92-92», - радять податківці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі