Місто

У Житомирі учасники флешмобу «Україна – єдина» дивилися звернення Машковського із АТО. Фоторепортаж

26 June 2015, 14:43

 26 червня у Житомирі, на майдані Корольова відбувся патріотичний флешмоб «Україна – єдина», який організувала облдержадміністрація.

«Карта розміром 28х15 уже намальована та чекає Вас. Під час флешмобу житомиряни символічно об’єднавшись утворять карту України, та приєднають до своїх кордонів Крим. У рамках заходу відбудеться виступ військового духового оркестру, спільне виконання Гімну України, спільне фото учасників флешмобу, урочиста програма та покладання квітів до стели Героям Небесної Сотні», - анонсували захід на сайті ОДА.

Під час флешмобу заступник губернатора Ярослав Лагута повідомив, що Сергій Машковський зараз знаходиться на сході – контролює будівництво фортифікаційних споруд, і запропонував подивитися відеозвернення губернатора.

«Сьогоднішня наша акція приурочена до святкування річниці прийняття конституції. Ми вирішили цього року відійти від традиційних форматів, від покладань, від промов. Тим більше, що голова обласної державної адміністрації сьогодні особисто контролює будівництво фортифікаційних споруд на Сході. Але він записав відеозвернення безпосередньо зі Сходу, з будівництва фортифікації, яке продемонструють присутнім», - сказав Лагута.

Як повідомляв Житомир.info, 13 червня президент Петро Порошенко збирався особисто перевірити стан будівництва фортифікаційний споруд в зоні АТО.

Відеозвернення Машковського

Фото Андрія Дідківського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі