Місто

У центрі міста кількасот житомирян спробували встановити рекорд України з наймасовішого віджимання

27 June 2015, 13:01

Кілька сотень житомирян зібрались зранку на майдані Соборному в День молоді, 27 червня, щоб встановити рекорд України з наймасовішого віджимання. Перед безпосередньо встановленням рекорду організатори розіграли між учасниками призи від спонсорів за найбільшу кількість віджимань.

Організатори акції розповідають: очікували, що на акцію прийде дещо більше людей, втім повністю задоволені результатом.

«Розраховували, звісно, хотілося 3 - 4 тисячі, але я думаю, трошки менше було. Можливо зараз період сесії закінчився, студентів немає, такої активної молоді, так як сьогодні День молоді. Тому нічого, я думаю, нормально вийшло, всі задоволені були. Нормально розім'ялися, розіграші нормальні були. Я думаю, що дійсно пройшло нормально. Трошки оздоровилися, позаймалися. Важко сказати, скільки сьогодні брало участь, тому що частина не зареєструвались, частина трошки пізніше підтягнулись, зараз ми ще дореєстровуєм. Це буде озвучено трошки пізніше, саме кількість, згідно з фото та відеофіксації, яку ми вели з дахів будівель, які знаходяться навколо площі. Думаю, що це буде трошки пізніше. А рекорд ми однозначно поставили, ну принаймні рекорд Житомира ми точно поставили», - переконаний організатор акції Юрій Жуковський.

Учасники акції кажуть, що з радістю прийшли підтримати Житомир у встановленні рекорду.

«Ми прийшли сьогодні не тільки з своїми друзями, а прийшли великим колективом Федерації айкідо. Прийшли підтримати прекрасне свято молоді та спорту, взяти активну участь і показати, що спорт не тільки в Житомирі є, а він ще й процвітає і розвивається, і ми беремо в цьому активну участь», - розповідає житомирянин Артур Марківський.

«Ми сюди прийшли підтримати нашу команду по айкідо і прийшли, щоб допомогти встановити рекорд України по віджиманню і нам це сподобалося. Я відчуваю себе рекордсменом, тому що я віджимався і спочатку на найбільшу кількість разів, і віджимався на встановлення рекорду України», - каже житомирянин Віктор Кохан.

Про остаточні результати спроби і чи встановив Житомир рекорд України з наймасовішого віджимання організатори обіцяють повідомити вже найближчим часом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі